Najnovšie recenzie zo sekcie Aku vŕtačky a skrutkovače
fajn vec
Makita DDF485Z
Pridané: 15. decembra 2023
(naposledy upravené 15. decembra 2023)
Zakúpený v Skrutka.SK
- Prišlo rýchlo, objednávka cez kuriéra
Kvalita!
Na základe popisu výrobku som objednávala darčeky pod stromček, syn potvrdil, že je to vysoko kvalitné
- nemam ani vyhodu ani nevihodu
- Ťažka
Kvalita spracovania
- Aku šroubovák je dostatečně siný na utažení (povolení) šroubků. Rukojeť se dá nastavit buď do tvaru pistole a nebo jako přímý šroubovák.
- U tohoto aku šroubováku mi vadí "viklající" se přepínač směru otáčení jakož i jeho nedostatečná aretace. Pak je tu také tlačítko (spínač) svítilny, pro jeho zapnutí musí být vyvinutá celkem dosti velká síla což pokládám za závadu. Šroubovák by mohl mít jednotlivé utahovací stupně pro různé síly utahování šroubků (do dřeva, plastu, železa)
Až na ty nevýhody co jsem popsal je aku šroubovák použítelný pro práci v domě, kutilství a podobně.
- Som spokojný ďakujem vám pekne
- Zatial ok
- rychle nabitiebaterie
- silný bez uhlíkový motor, dobrá cena
Dobre
Zariadenie dokonale technicky skonštruované a praktické.
Ľahký, silný, perfektne tvarovaná rukoväť
Tradičná kvalita MAKITA.
Max spokojnosť.
- zatial som len pár skrutiek zatiahol ale vypadá to dobre,je troška menší ako jeho predchodca,prisvietenie je super,dobrá ergonómia,oproti staršej verzii sa mi zdá motor lepší uvidíme používaním , nieje čo vytknút,s produktom som zatial spokojný
- Kvalita za rozumnú cenu
výborný produkt a výborný obchod , expresné doručenie,
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »