Najnovšie recenzie zo sekcie Aku vŕtačky a skrutkovače
- Bosch je bosch...
Super kvalita za super cenu, nie je lepsi kompromis
Aku skrutkovač Metabo PowerMaxx 12 V plná spokojnosť profi mašinka lahučka praktická dobre sa s ňou robí.
- tovar spĺňa požiadavky
- kvalita cena
- Celý set za relatívne nízku cenu, malá, ľahká, mocná.
Už som jednu mal a pomaly dosluhuje tak som si objednal novú. Som spokojný. Je to šikovná a praktická vecička pre rôzne práce.
- Mal som už skúsenosť s takýmto produktom, preto som si ho aj kúpil.
- Silný top produkt
Splna vsetky poziadavky
Na pracu v dielni ako stvorena
Zohnali sme v super akcii
- Malé rozmery
- Super padne do ruky
- Dlhá výdrž batérií
- Silný
- Hmotnosť
Ľahký , kompaktný a výkonný skrutkovač!!!!!
- Zatiaľ som len málo vyskúšal, ale funguje podľa popisu, ľahke, šikovné zariadenie
- Nič
Spokojny, šikovne zariadenie, na domace použiti určite postačujúce.
Výber podľa značky výrobcu..vlastnim dlhe roky klasicke elektricke/ nie aku/ zariadenie a stále dobre funguje bez problemov. Toto som kupil pre možnost použiť bez sieťoveho napájania v terene.
- výrobok aký som chcel
Milwaukee M18 FPD3-502X 4933479860
Registrovaný používateľ
Pridané: 10. septembra 2024
(naposledy upravené 27. septembra 2024)
Zakúpený v Stahlmann.sk
- Po mesiaci užívania v domácich podmienkach zatial funguje
- Prvé doručenie produktu prišlo poškodené pravdepodobne prepravnou spoločnoťou, tovar som samozréjme neprebral, hneď nato som písal email na stránku že tovar bol poškodený že sa im vráti, hned nato mi volali zo stahlmann ,že produkt som mal prehrať veď náradie je v kufríku ten možno poškodený nebude a ked bude že to môžem reklamovať
- Kladné hodnotenia stránky stahlmann nemajú veľkú výpovednú hodnotu nakoľko kupujúcich podnecujú kladnými recenziami tým že im na další nákup dajú 5% zľavu(nedakú)
- Nabíjačka pri nabíjaní jemne píska, neviem čím to je spôsobené zatial to ale funguje
- Po polroku sa pokazila...takže ju musime reklamovať, nekvalitný výrobok.
Po polroku sa vrtačka pokazila, takže sa musí reklamovať, som zvedavá ako sa k tomu predajca postaví, lebo komunikácia pri predaji bola arogantná.
- Veľa funkcií, krútiaci moment.
- Vyššia váha a veľkosť náradia.
Vyššia váha a veľkosť náradia.
Dobre parametere.
Vyššia váha vzhladom na rozmery.
- Vynikajúca
- S aku utahovačkou milwaukee mám osobne už dlhé pracovné skúsenosti nakolko pracujem na údržbe a uťahovačku používam na všetko, vŕtanie, rezanie závitov, povolovanie a doťahovanie skrutiek.za minimálne 7 rokov čo ju pracovnr používam s ňou nrbol žiaden problém, baterky a skľučovadlo pôvodné čomu sa sám čudujem
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »